in de mist

Als je durft te zijn waar je van weg wilt, ben je thuis

Jetske osterthun | nederlands| paperback | Uitgeverij van warven|
ISBN 978-94-93349-12-4

€22,50

Je zult de tweede week van april een gesigneerd exemplaar ontvangen. Ik vraag € 2,50 als bijdrage in de verzendkosten.

Als je naar de boekpresentatie komt, kan je aangeven dat je het boek daar wilt ontvangen.

BESTELLEN

Stel dat wat je mist, jouw missie is?
Stel dat je je patronen niet hoeft te doorbreken, maar er in op krachten kan komen?
Stel dat je de wereld opnieuw kan verzinnen?

In de afgelopen 400 jaar heeft de wetenschap getracht de menselijke psyche in landkaarten, diagnoses en modellen te vatten. Alhoewel de vele jaren wetenschappelijk onderzoek van
grote waarde is, heeft ze ook een keerzijde. Het rijke gebied van psyche, de wereld van het hart, waar al eeuwen over gedicht en geschreven is, is onteerd. In onze oplossingsgerichte, maakbare manier van kijken, zijn we verleerd om alle psychische ongemakken als uitnodigingen te zien om thuis te komen in ons eigen hart.

In de Mist is een reis door de onrijmbare wereld van het hart. De ruimte tussen het oude en het nieuwe, waar het leven niet in kaders is te vangen. De plek waar liefde, angst en wijsheid wonen, en waar mythes, kunst en verhalen hun oorsprong vinden.

In de mist is een ode aan onze natuur en haar universele wetmatigheden. Het is een geruststellend boek voor alle zinzoekers, die zich bij tijd en wijle eenzaam kunnen voelen en lijden aan wie ze weten dat ze kunnen zijn òf denken te moeten zijn. Voor iedereen die iets wil leren over de relatie tussen idealen en patronen, spanning en verlichting en de rijkdom van Psyche (opnieuw) wil ontdekken.

met de vijf hoofdstukken uit het boek als leidraad... een serie van 5 avonden 

donderdag 9 mei
donderdag 30 mei
vrijdag 14 juni
vrijdag 13 september
donderdag 3 oktober

meer info

“Je hebt de gave van persoonlijke dingen en algemene zaken boeiend te beschrijven. Inhoudelijk is het van een hoog niveau, maar zeer tastbaar voor de herkennende lezer.”

Jacob Slavenburg

‘’’Mens zijn’ is een wond die nooit geneest,
maar genezing in de wereld brengt.’

Een zin uit dit boek dat me de adem beneemt. Jetske leidt je door de mist. Ze voert je naar grote hoogtes en naar de diepte waar we naar verlangen en die ons ook af kan schrikken. Een boek vol lagen en bloedmooie zinnen. De ontembare vrouw heeft haar schaduwzuster gevonden. In het donkere woud. En het heldere ochtendlicht.’’
 

Christine pannebakker

schrijfster van oa. De Maagd is terug en Wie ben ik

Cultuurhistoricus. Schrijver van 33 boeken op het snijvlak van religie, oude wijsheidstradities en spritualiteit. 

"Een boek dat rust geeft in waar je nu bent en staat en tegelijkertijd vragen en bedenkingen oproept over je eigen leven en ziel. 

Mayke van den Berghe

Eigenaar van Zonnezijn en leerkracht vrijeschoolonderwijs

Wat een toegankelijk, duidelijk boek!
Toegankelijk, door de niet dagelijkse begrippen ook uit te leggen en ook woorden te ontleden waardoor deze ineens een verrassende betekenis krijgen.
Haar scherpe en eerlijke kijk op eigen processen waarin Jetske zichzelf niet spaart en het daardoor zo herkenbaar maakt.
Dit boek verdient het om gelezen te worden en de lezer verdient het om door dit boek zichzelf en zijn/haar leven serieus te nemen

Marieke de Bruijn

Eigenaar Centrum voor Rouw, verlies en traumaverwerking

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS